Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Showing posts with the label gawe

Sing Dadi Pakulinan Paraga Aku Saben Sore Nalika Mulih Saka Nyambut Gawe

Miko umure udakara 14 taun padha karo umurku. Sing dadi paraga utama jroning crita rakyat ing ndhu… Read more Sing Dadi Pakulinan Paraga Aku Saben Sore Nalika Mulih Saka Nyambut Gawe