Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Showing posts with the label intrinsik

Unsur Intrinsik Tembang Kreasi

Tokoh Paraga Tokoh utawa paraga yaiku wong kang ngalami kedadean ana ing cerita. Unsur - unsur int… Read more Unsur Intrinsik Tembang Kreasi